Μενού
Στέφανος Παπαδόπουλος Ρουκ Ζουκ
Ο Στέφανος Παπαδόπουλος στο Ρουκ Ζουκ | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

«Τουλάχιστον Όμορφοι», αυτό τον τίτλο επέλεξε ο τραγουδιστής Στέφανος Παπαδόπουλος μαζί με την παρέα του για να διαγωνιστεί στο «Ρουκ Ζουκ», το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1.

Ο νεαρός καλλιτέχνης πριν από λίγους μήνες είχε γίνει συζητηθεί έντονα μετά τη μήνυση κατά στον Γιώργο Μαζωνάκη για ασέλγεια.

Διαβάστε ακόμα: Στεφανος Παπαδόπουλος: Τα τέσσερα σημεία στα οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις μετά την καταγγελία του για τον Μαζωνάκη

Στο παιχνίδι ο Stef όπως είναι καλλιτεχνικά γνωστός άδραξε την ευκαιρία για να τραγουδήσει το «Η μόνη επιλογή» από Μέλιsses, ενώ όπως αποκαλύφθηκε οι φίλοι του τον φωνάζουν «τεμπελχανά», γιατί όταν δε δουλεύει, κάθεται!

Κατά τη διάρκεια των διαλόγων του με τη Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύφθηκε ότι η συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι ήταν δική του ιδέα και για αυτό μπήκε και αρχηγός της ομάδας.

Στέφανος Παπαδόπουλος
Στέφανος Παπαδόπουλος | ΑΝΤ1


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...