Μενού
Still Standing
Απόσπασμα του Still Standing από τον Ant1 με την Μαρία Μπεκατώρου | YouTube/Dimitrios Destounis
  • Α-
  • Α+

Τηλεφωνικές κλήσεις, facetime, ανταλλαγές μηνυμάτων και στις προχωρημένες περιπτώσεις προσχέδια συμβολαίων.

Η μεταγραφολογία στην ελληνική τηλεόραση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πολλά κενά αναμένεται να έχουν συμπληρωθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Όσα μείνουν ανοιχτά για συνέχεια είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν καραμπόλες και ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Την επιστροφή του «Still Standing» εξετάζει ο ΣΚΑΪ

Κάποια ακόμη πρότζεκτς εξετάζονται στον ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί ο σταθμός του Φαλήρου στρατηγικά να επιλέγει για την περίοδο 24’ – 25’ την αποχή από την ελληνική μυθοπλασία τουλάχιστον στο πρώτο μισό μέχρι τα Χριστούγεννα αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως αποχωρεί ευρύτερα από το πεδίο της ψυχαγωγίας.

Το νέο τηλεπαιχνίδι που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των ιθυνόντων του σταθμού είναι το «Still Standing». Το παιχνίδι προβλήθηκε με επιτυχία για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ωστόσο το κανάλι μετά και τη μεταγραφή της Μαρίας Μπεκατώρου στο Mega όπου παρουσιάζει το «The Chase» αποφάσισε να αφήσει ελεύθερα τα δικαιώματά του και να μην δοκιμάσει την επαναφορά του με κάποιον άλλο παρουσιαστή ή παρουσιάστρια.

Στο Φάληρο τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι χωρίς ωστόσο ακόμη να υπάρχει οριστική απόφαση. Σε περίπτωση αγοράς των δικαιωμάτων του «Still Standing» ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για την παρουσίαση του είναι αυτό της Κατερίνας Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις ως οικοδέσποινα του «My Style Rocks» το οποίο με τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται να συνεχίζει τη νέα σεζόν. Το άλλο σενάριο θέλει την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνει την παρουσίαση ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου σε κάθε περίπτωση θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA