Μενού
Σκηνή από το Supersex
Σκηνή από το Supersex | Youtube
  • Α-
  • Α+

Η άκρως X-rated σειρά του Netflix για τον πιο διάσημο σταρ ενήλικων ταινιών στον κόσμο αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τη σειρά «Supersex», η οποία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Rocco Siffredi, ενός Ιταλού σταρ ταινιών ενηλίκων που έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 1.300 βίντεο πορνό.

Το trailer της σειράς κυκλοφόρησε και είναι ένα από τα πιο X-rated trailer που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Με τον Alessandro Borghi να υποδύεται τον Siffredi, η σειρά θα εξετάσει πώς ο Siffredi από το να είναι ο Rocco Tano, ένας «απλός τύπος από την Ortona» στην κεντρική Ιταλία, έγινε ο «πιο διάσημος πορνοστάρ στον κόσμο».

Στο τρέιλερ, το οποίο διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά, υπάρχει δράμα, βογγητά, καυγάδες, πάρτι, βαριά αναπνοή, εκρήξεις και αρκετό γυμνό σώμα.

Μαζί με πραγματικές ιστορίες από τη ζωή του Siffredi, το Supersex θα χρησιμοποιήσει και φανταστικές ιστορίες. Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας της Lucia - τον οποίο υποδύεται η Jasmine Trinca - είναι μια φανταστική γυναίκα που «αντιπροσωπεύει μια σύνθεση των περισσότερων γυναικών με τις οποίες ο Rocco είχε σχέση στη ζωή του» σύμφωνα με τη σύνοψη της σειράς όπως αναφέρει το joe.co.uk.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA