Μενού
survivor
Survivor All Star | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο ημιτελικός του Survivor All Star ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να τσεκάρουν τα εισιτήρια τους για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ (Τρίτη 11/7) στο Γαλάτσι.

Στην πρώτη φάση του Ημιτελικού, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, διεκδικώντας μία θέση στην τελική 3άδα. Ο Μάριος έμεινε εκτός διεκδίκησης του επάθλου. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο αυριανός Τελικός θα είναι αντρική υπόθεση αφού ο Μπάρτζης «ζευγάρωσε» τις νίκες του και μετά τον Μάριο, νίκησε και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι περήφανη που έφτασα ως εδώ. Άντεξα, επέμεινα, δεν τα παράτησα. Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατής. Είμαι 3η. Αλλά είμαι χαρούμενη γιατί στον τελικό θα είναι ο Σάκης κι εννοείται νιώθω σα να είμαι εγώ. Θα βάλω τα δυνατά μου για να τον βοηθήσω να νικήσει. Εύχομαι να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο με το 2021 και να είναι νικητής. Το αξίζει, όχι πως δεν το αξίζει ο Νίκος» ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι τελικά εκείνοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor All Star αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. «Νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια, ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο», ανέφερε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Σάκης Κατσούλης. «Τρέμω ακόμα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε απόψε. Έχω φτάσει στην πηγή, περιμένω την αυριανή μέρα», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA