Μενού
Survivor
Άιρα Αντομαϊτίτε | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Έφτασε στη βρύση αλλά τελικά νερό δεν θα πιει! Ο λόγος για την Άιρα Αντομαϊτίτε η οποία έφτασε μια ανάσα πριν την πολυπόλυθητη ένωση στο Survivor όμως στην τελευταία αποχώρηση πριν από αυτή ήταν εκείνη που ηττήθηκε και έτσι ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Για μια ακόμα φορά ο αγώνας επιβίωσης ήταν πολύ απαιτητικός. τα καλύτερα αγωνιστικά στατιστικά από τις τέσσερις παίκτριες είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ στον αντίποδα, τα χειρότερα, είχε η Άιρα Αντομαϊτίτε.

Έτσι, οι δυο παίκτριες θα έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους ώστε η χαμένη της αναμέτρησης να συναντήσει την έτερη χαμένη από το ζευγάρι της Δώρας Νικολή και της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Από την σκληρή αναμέτρηση, σχετικά εύκολα, κατάφεραν να σωθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Δώρα Νικολή οι οποίες κέρδισαν τις αντιπάλους της. Γι’ αυτό, από τον πάγκο πλέον, παρακολούθησαν σαν απλοί θεατές την τελική μονομαχία ανάμεσα στην Άιρα Αντομαϊτίτε και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Η τελευταία αναμέτρηση αποδείχθηκε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα αφού κρίθηκε στον πόντο. Εκεί, ωστόσο, τη νίκη κατόρθωσε να πάρει η Χρύσα Χατζηγεωργίου και να στείλει εκτός Survivor την Άιρα Αντομαϊτίτε! «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπειρία, το εκτιμώ πάρα πολύ και πέρασα τέλεια εδώ μέσα» εξομολογήθηκε η νεαρή πρώην, πια, παίκτρια του Survivor έχοντας βρει, μετά την αρχική συναισθηματική φόρτιση, το χαμόγελο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA