Μενού
survivor
Γιάννης Περπατάρης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Χριστόφορος Ταξίδης, Θοδωρής Τουρκογέωργος, Γιάννης Περπατάρης και Δώρα Νικολή έδωσαν τη δική τους μάχη προκειμένου να παραμείνουν για τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στους παίκτες ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, σε αυτή τη μονομαχία δεν θα έπαιζαν ρόλο τα καλύτερα στατιστικά από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους αλλά θα προέκυπταν τα δυο ζευγάρια από κλήρωση. Έτσι ο Γιάννης Περπατάρης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Δώρα Νικολή και ο Χριστόφορος Ταξίδης τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Τόσο η Δώρα όσο και ο Θοδωρής κατάφεραν από νωρίς να κερδίσουν και να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η μονομαχία κρίθηκε ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Γιάννη Περπατάρη, με τον δεύτερο να μην βάζει ούτε έναν πόντο και τον αγώνα να ολοκληρώνεται με 4-0.

Ηττημένος ο Γιάννης άκουσε τα καλύτερα λόγια από τους συμπαίκτες του και απόλαυσε όλη τη διαδρομή του παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ για τα καλά λόγια που είπαν τα παιδιά. Ευχαριστώ το Survivor για το ταξίδι αυτό που ήταν δύσκολο αλλά και ωραίο. Έφτασα λίγο στα όριά μου αλλά θα μου λείψει σίγουρα το παιχνίδι. Θέλω να πάρω αυτή την παρέα που έχουμε τώρα. Είχαμε δέσει πάρα πολύ και είναι τέλεια παιδιά» τόνισε πριν αποχωρήσει μετά από 16 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο ενώ σημείωσε πως θέλει να δει στον τελικό τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA