Μενού
Survivor
Survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά, δεν τα κατάφεραν ούτε τη δεύτερη φορά, την τρίτη φορά, όμως, πανηγύρισαν. Μετά από δυο χαμένους αγώνες ασυλίας, όπου έβλεπαν τους Μπλε να τους κερδίζουν κατά κράτος, οι Κόκκινοι κέρδισαν και πήγαν στο συμβούλιο του Survivor χωρίς το άγχος της ψηφοφορίας.

Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν οι «Κόκκινοι» Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος τόνισε πως «σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε».

Και η ευχή έπιασε αφού στο τρίτο αγώνισμα για την ασυλία, οι Κόκκινοι πέτυχαν την πολυπόθητη νίκη και κατάφεραν να γλιτώσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας με την Κατερίνα Δαλάκα να είναι ασφαλής. Οι Μπλε ψήφισαν κι αποφάσισαν ότι η Δώρα Νικολή θα είναι αυτή που θα ακολουθήσει στην αυριανή μονομαχία τον Χριστόφορο και τον Γιώργο. «Μία χαρά Γιώργο, το γνώριζα ούτως ή άλλως. Είναι λογικό να ψηφιστώ εγώ από τους τρεις μας. Καλούμαι να παραμείνω. Και λίγο παραπάνω να ήμουν από τον Ντάνιελ, τα παιδιά είναι καιρό παρέα και θέλουν να πάνε μαζί παρακάτω» είπε η Δώρα για τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι αντέδρασαν και ανέφεραν πως δεν τη ψήφισαν για συναισθηματικούς λόγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA