Μενού
Survivor: Μαχητές και Διάσημοι
Survivor: Μαχητές και Διάσημοι | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου, το Survivor επιστρέφει την ερχόμενη Κυριακή (25/2) με νέο επεισόδιο, αλλά και τέσσερις νέους παίκτες, οι οποίοι συστήθηκαν στο κοινό μέσα από την εκπομπή «Fay’s Time» λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο. 

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα θα μοιραστούν σε Διάσημους και Μαχητές και φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στους στίβους μάχης και να κοντραριστούν με τους πιο δυνατούς παίκτες, ενώ και οι τέσσερις συμφώνησαν πως ο αγαπημένος τους παίκτης είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στη Φαίη Σκορδά πως δεν αποκλείεται στην πορεία του παιχνιδιού να μπουν και άλλοι παίκτες στο Survivor. 

«Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με τη Σταυρούλα και έναν με τη Δαλάκα. Πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά. Από ό,τι βλέπω ταιριάζουν περισσότερο σε μένα. Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους είναι ο Ντάνος. Ήταν πολύ μαχητικός, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά. Είμαι πολύ χειριστική, έξυπνη πολύ, και αρκετά πονηρή, με την καλή έννοια. Είμαι 100% single», δήλωσε η Αναστασία Τσερού.

«Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους είναι ο Ντάνος, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα, 8 Γενάρη. Είμαι δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Θέλω να κάνω ό,τι μου μπει στο μυαλό», ανέφερε από πλευράς της η Ευγενία Μπόρλα.

«Θα ήθελα να κοντραριστώ με τον πιο δυνατό παίκτη, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, πολλή ηθοποιία, δεν το μπορώ αυτό. Με πνίγει εμένα αυτό. Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους είναι ο Ντάνος, ήταν ο πιο "σκύλος" που υπήρξε ποτέ στο Survivor, ο πιο σκληρός από όλους, πραγματικός μαχητής. Θα με χαρακτήριζα "δίχως όρια". Σχέση ευτυχώς δεν έχω», τόνισε ο Νίκος Ρικουνάκης.

«Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Γιάννη, είναι πιο χαμηλών τόνων και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους, πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Σάββα. Το στυλ του Αλέξη Παππά δεν μου ταιριάζει. Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους είναι ο Ντάνος. Δεν χρειάζεται να απαντήσω αν έχω σχέση», απάντησε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA