Μενού
Παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor 2024
Παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor 2024 | (Glomex / SKAI TV)
  • Α-
  • Α+

Ένταση στην καλύβα της Μπλε ομάδας στο Survivor για τις προμήθειες. Στο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης (27/2) η μισή ομάδα αποφάσισε να μαγειρέψει μόνη της, χωρίς να περιμένει τους υπόλοιπους.

Η ένταση ξεκίνησε, με τον Φάνη να αναφέρει πως κανείς δεν ρώτησε τους υπόλοιπους αν πεινάνε, αλλά ούτε τους ενημέρωσαν ότι θα μαγειρέψουν.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Φάνης δήλωσε: «Όταν παίρνεις πρωτοβουλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση του άλλου, γιατί κι εγώ πείναγα και ο Γιάννης, αλλά δεν μας ρώτησε κανείς και αποφάσισαν μόνοι τους να φτιάξουν τις προμήθειες».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως την πρωτοβουλία την πήρε η Μαριλίνα, ενώ τόνισε πως όλοι περνούν τις ίδιες δυσκολίες κι έχουν τις ίδιες ανάγκες. «Η Μαριλίνα πήρε μια πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσει κανέναν επειδή πείναγε και θέλω να πω ότι όλοι πεινάμε, περνάμε τις ίδιες δυσκολίες, αλλά έχουμε καλή επικοινωνία» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA