Μενού
katsoulis
Σάκης Κατσούλης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor... ξανά! Κατάφερε να σηκώσει την κούπα και να κερδίσει τις 100.000 ευρώ, για δεύτερη φορά μετά τη νίκη του το 2021. Τώρα, ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από την πρώτη φορά αφού κέρδισε συνολικά 235.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο!

Πώς αναλύεται αυτό το ποσό; Τα 100.000 ευρώ είναι το έπαθλο του νικητή. Τα 135.000 ευρώ είναι το ποσό που κέρδισε από την παραμονή του αυτούς τους έξι (και κάτι) μήνες στον Άγιο Δομίνικο! Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως με 135.000 ευρώ αποχώρησε και η σύντροφος του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Επιπλέον, έχει κερδίσει και ως έπαθλο ένα αυτοκίνητο, οπότε το ποσό που κέρδισε είναι, ουσιαστικά, μεγαλύτερο από τις 235.000 ευρώ που αναφέρθηκαν πριν.

Σε ότι αφορά τον «χαμένο» του μεγάλου τελικού, τον Νίκο Μπάρτζη, σύντομα και αυτός θα γίνει πλουσιότερος κατά 135.000 ευρώ που αναλογεί, όπως ήδη αναφέρθηκε, στις ημέρες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο. Καθόλου άσχημα...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA