Μενού
Κατερινα Δαλάκα - Μαρία Αντωνά στο Survivor 2024
Κατερινα Δαλάκα - Μαρία Αντωνά στο Survivor 2024 | (Facebook Survivor Greece)
  • Α-
  • Α+

Ανατροπή είχαμε στο χθεσινό (13/2) επεισόδιο του Survivor αφού τα spoilers που κυκλοφορούσαν επιβεβαιώθηκαν εν μέρει. Έτσι, οι Μαχητές κέρδισαν όντως και την τρίτη ασυλία της εβδομάδας με τους Διάσημους να ψηφίζουν στο Συμβούλιο του Νησιού τη Μαρία Αντωνά ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση παίκτρια. 

Ο Φάνης Μπολέτσης ανακηρύχθηκε MVP, αλλά αντί να βγάλει στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου -όπως ήθελαν τα spoilers- για τέταρτη υποψήφια, ξάφνιασε τους Διάσημους, υποδεικνύοντας ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση την Κατερίνα Δαλάκα.

Μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών ανέφερε ότι η επιλογή του είναι και κίνηση στρατηγικής. Ο Φάνης Μπολέτσης κατάφερε να ανακατέψει τους Διάσημους με την κίνηση αυτή, αν κρίνει κανείς από τις αντιδράσεις του Αλέξη Παππά, καθώς και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο φαίνεται ότι θα υπάρξει και συνέχεια...

Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη,  Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα θα αγωνιστούν σήμερα στο Survivor για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. 
Νωρίτερα, ωστόσο, Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού Survivor, με κάποιους παίκτες να «λυγίζουν» μόλις το ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός. Μάλιστα, όπως εξηγεί ο παρουσιαστής όσες παίκτριες και όσοι παίκτες είναι σε σχέση θα ακούσουν ένα ηχητικό μήνυμα από το ταίρι τους. Μάλλον δεν είναι τυχαία αυτή η εξέλιξη αφού σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου. 

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και η παίκτρια που αποχωρεί

Σύμφωνα με τα spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Διάσημοι, οι οποίοι θα καταφέρουν να «σπάσουν» το σερί νικών των Μαχητών και να κερδίσουν αυτό το πολυπόθητο έπαθλο. 

Τώρα, αναφορικά με την αποχώρηση της εβδομάδας, η οποία σήμερα θα έχει αποκλειστικά κόκκινο χρώμα, τα spoilers θέλουν τη Ζωή Ασουμανάκη να χάνει και να αποχωρεί τελικά από το Survivor 2024.

Το αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι τα παραπάνω θα το ξέρουμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA