Μενού
Survivor: Διάσημοι και Μαχητές
Survivor: Διάσημοι και Μαχητές | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Η πιο κρίσιμη ημέρα (14/3) της εβδομάδας για το Survivor έφτασε με τις Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Άιρα Αντομαϊτίτε και Ευγενία Μπόρλα να καλούνται να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Βέβαια, προτού φτάσουμε στη μεγάλη αναμέτρηση, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, ένα από τα πλέον σημαντικά έπαθλα για τους παίκτες, το οποίο σήμερα Πέμπτη (14/3) σύμφωνα με τα spoilers, θα κερδίσουν οι Κόκκινοι

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι εντάσεις ούτε από τον στίβο μάχης, αφού όπως βλέπουμε από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, Σταμάτης και Φάνης θα έχουν μια έντονη διαφωνία

Όσον αφορά τώρα το ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το Survivor, όπως αναφέρουν τα spoilers, αυτή θα είναι η Μαριλίνα Βακονδίου από την Μπλε ομάδα. Μένει να δούμε εάν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21.00 στον ΣΚΑΪ ή αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA