Μενού
Survivor: Μαχητές και Διάσημοι
Survivor: Μαχητές και Διάσημοι | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Μετά από τρεις αγώνες ασυλίας και τέσσερις υποψηφιότητες σήμερα στο Survivor ήρθε η ώρα να δούμε ποιος από τους υποψήφιους παίκτες -Παύλο Παπαδόπουλο, Αλέξη Παππά, Νίκο Γκάνο και Rob James Seymour- θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η διαδικασία για να αποχωρήσει κάποιος από το Survivor έχει αλλάξει και δεν εξαρτάται από την ψήφο του κοινού, αλλά από τους ίδιους τους υποψήφιους παίκτες, οι οποίοι ρίχνονται στον στίβο της μάχης και διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

Έτσι, σήμερα το βράδυ θα δούμε στην οθόνη του ΣΚΑΪ τους Παύλο Παπαδόπουλο, Αλέξη Παππά, Νίκο Γκάνο από τους Διάσημους και τον Rob James Seymour από τους Μαχητές να αγωνίζονται για να παραμείνουν στο Survivor και το ερώτημα είναι ποιος θα αποχωρήσει; 

Όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής τα spoilers διχάζονται και έτσι κάποια υποστηρίζουν ότι θα φύγει ο Παύλος Παπαδόπουλος και άλλα πάλι κάνουν λόγο για αποχώρηση - βόμβα του Αλέξη Παππά

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα επάθλου που θα έχει προηγηθεί της διαδικασίας της αποχώρησης της εβδομάδας, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoilers, οι Μαχητές είναι αυτοί που θα νικήσουν. 

Μένει να δούμε εάν τα παραπάνω θα επαληθευτούν και στην πράξη και ειδικά ως προς την αποχώρηση ποιο από τα δύο σενάρια θα βγει αληθινό ή θα έχουμε ανατροπή που θα τα διαψεύσει και τα δύο. Το σίγουρο είναι ότι η απάντηση θα δοθεί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA