Στον πρώτο αγώνα ασυλίας αμέσως μετά την ένωση οδηγήθηκαν Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor. Λίγο πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό ο οποίος τους ανακοίνωσε πως για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι κοπέλες των δύο ομάδων δεν κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιες προς αποχώρηση και κατά συνέπεια να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.
Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor και μετά από έναν απαιτητικό αγώνα, που κατέληξε σε flag race, οι Μπλε πήραν την πολυπόθητη νίκη και οδήγησαν τους Κόκκινους στην κάλπη.
Αν και οι ψήφοι αρχικά μοιράστηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Χριστόφορο Ταξίδη, τελικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους συγκέντρωσε τις περισσότερες και βγήκε στον τάκο ως ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.
«Είναι μία διαδικασία αναπόφευκτη. Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το απολαμβάνεις. Οπότε κι εγώ θα πάω στη μονομαχία να το απολαύσω κι όποιος άλλος θέλει να με συντροφεύσει σε εκείνη τη βραδιά», δήλωσε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.