Μενού
survivor
Αποχώρησε ο Νίκος Ρικουνάκης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης, όλοι τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, έδωσαν τη μεγάλη μάχη για την παραμονή του στο Survivor. Σύμφωνα με τα στατιστικά που παρουσίασε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, Γιώργος Λιανός στους παίκτες, εκείνος που είχε τα υψηλότερα και κατ’ επέκταση το σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή την τελική μονομαχία αποχώρησης ήταν ο Γιάννης Περπατάρης. Γι’ αυτό και διάλεξε τον τελικό στόχο στον οποίο και ο ίδιος θα είχε θεωρητικά μεγαλύτερη ευκολία επιτυχίας.

Στον αντίποδα, δηλαδή στην τελευταία θέση, βρισκόταν στατιστικά ο Νίκος Ρικουνάκης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ταχύτατα τα δύο πρώτα ζευγάρια. Από αυτή την διαδικασία κατόρθωσαν να ηρεμήσουν πρώτοι και με μια σχετική ευκολία ο Γιάννης Περπατάρης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους για να αφήσουν τους άλλους δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας να μονομαχούν για τη νέα αποχώρηση από το Survivor.

Νίκος Ρικουνάκης ή Χριστόφορος Ταξίδης έδωσαν την τελική μάχη. Τελικά ο δεύτερος ήταν αυτός που επικράτησε με 1-4 και ο πρώτος αποχώρησε εξαντλημένος. «Έδωσα ψυχή και σώμα σήμερα. Χάρηκα για τη φιλία που κάναμε εδώ. Εύχομαι ο καθένας να πετύχει ότι θέλει να κάνει. Ήταν μια τρελή εμπειρία. Όσο το έζησα, το χάρηκα πάρα πολύ και όσο μπορούσα» εξομολογήθηκε, εμφανώς κουρασμένος, ο πρώην πια παίκτης του Survivor λίγο πριν αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες των δυο ομάδων. Στη συνέχεια πήρε τη δάδα του, την έσβησε και ξεκίνησε το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA