Μενού
anastasia-tserou
Ο τραυματισμός της Αναστασίας | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, οι κόκκινοι του Survivor πήραν τη νίκη με 10-8, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι μπλε να οδηγηθούν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο. Σοκαρίστηκαν οι παίκτες από τον τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου

Η Αναστασία Τσέρου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για την ασυλία χτύπησε το κεφάλι της σε μία από τις ειδικές κατασκευές εμποδίων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η παίκτρια του Survivor ξέσπασε σε λυγμούς με τον γιατρό της παραγωγής να σπεύδει δίπλα της. Αμέσως η Αναστασία Τσέρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες εξετάσεις.

Survivor: Αποχώρησε η Αναστασία 

Ο τραυματισμός της Αναστασίας ήταν τόσο σοβαρός που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το παιχνίδι ενώ σταμάτησε και το αγώνισμα.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση 

Στο συμβούλιο του νησιού, η μπλε ομάδα μπήκε σε διαδικασία ψηφοφορίας. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα στο Survivor. 

«Αυτό έγινε γιατί ζήτησα εγώ από τα παιδιά να με ψηφίσουν και ο λόγος είναι ότι εδώ και μια εβδομάδα δεν έπαιξα καθόλου. Δεν έχω προσφέρει καθόλου βοήθεια στην ομάδα μου, και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπει κάποιο άλλο παιδί στη θέση μου αυτή τη στιγμή να ψηφιστεί ενώ προσπαθεί», απάντησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA