Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μπήκαν στο Survivor το βράδυ της Κυριακής (11/2) στην ομάδα των Μαχητών και μάλιστα ήταν εκείνοι που χάρισαν τη νίκη στους Μπλε, στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.
Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Τζέιμς Καφετζής δεν μάσησε τα λόγια του και «δίκασε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.
Ο παίκτης των Μαχητών σχολίασε τη διαφωνία που είχαν οι δύο Κόκκινες για το ποια βγαίνει MVP της ομάδας, λέγοντας: «Περίμενα τόσο καιρό που δεν διαλέγατε δυνατές, να διαλέγατε τώρα τη δυνατή, που είναι η Σταυρούλα, αλλιώς θα ήταν ντροπή».
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.