Μενού
survivor
Ντάνιελ Νούρκα | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία συμβούλια είχαν πραγματοποιηθεί μέχρι χθες στο Survivor και όλα είχαν χρώμα κόκκινο με τους Μπλε να είναι απλά θεατές. Πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Δώρα Νικολή και δεύτερος ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης. Οι επιλογές των Κόκκινων ήταν λιγοστές και επέλεξαν να ρίξουν στον τάκο ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, μία υποψηφιότητα αναμενόμενη.

Η τέταρτη ασυλία ήταν θέμα τιμής για τους Κόκκινους, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να την κερδίσουν. Ο στόχος επετεύχθη και τελικά τα μέλη της ομάδας ήταν θεατές στο τελευταίο συμβούλιο. Οι Μπλε έδωσαν τις δικές τους ψήφους και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο τέταρτος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας είναι ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο τέταρτος μονομάχος μετά την πρώτη νίκη των Κόκκινων επί των Μπλε στις ασυλίες της 19ης εβδομάδας του Survivor. Ο 27χρονος ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στον τάκο και θα αναμετρηθεί με τους Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Δώρα Νικολή και Χριστόφορο Ταξίδη την Πέμπτη το βράδυ (16/5) σε μια μονομαχία, όμως, χωρίς αποχώρηση.

Οι μπλε ψήφισαν στρατηγικά όπως δήλωσε ο 4ος μονομάχος, χωρίς να αποκαλύψει κάτι περισσότερο, με την Δαλάκα να εκτιμάει πως η στρατηγική τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ντάνιελ δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε μονομαχίες και επειδή αυτή τη φορά δεν κινδυνεύει κανείς να αποχωρήσει πήρε την απόφαση να πάρει το βάπτισμα του πυρός για την εμπειρία.

«Το περίμενα. Αφού χάσαμε την ασυλία, καθίσαμε να το συζητήσουμε σαν ομάδα και ζήτησα να με ψηφίσουν, όπως και άλλα παιδιά. Στο τέλος καταλήξαμε σε μία στρατηγική και σε αυτό το αποτέλεσμα» είπε ο Ντάνιελ δίχως να θέλει να αποκαλύψει το σχέδιο της ομάδας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA