Μενού
survivor-all-star
Παίκτες του Survivor All Star | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Για λίγες ώρες στα γραφεία της Acun Medya στο Μαρούσι βρέθηκε ο Τούρκος παραγωγός και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας, Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε επικοινωνία και με στελέχη της διοίκησης του ΣΚΑΪ. Αν μπορούσε να περιγράψει κάποιος το μενού της συνάντησης το ορεκτικό ήταν η επικύρωση της συμφωνίας για έναν δεύτερο κύκλο του «My Style Rocks» από τον Φεβρουάριο ως εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ.

Το πρώτο πιάτο μάλλον δεν φαγώθηκε… Ο Ατζούν έχει προτείνει την επαναφορά του «The Voice» από την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, στον ΣΚΑΪ παραμένουν επιφυλακτικοί και ζητούν γενναίες αλλαγές στην εικόνα του talent show, αλλά και ριζική ανανέωση στην κριτική επιτροπή.

Ήδη ακούγονται τα ονόματα του Στέλιου Ρόκκου και της Πάολα. Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη.

Το κυρίως γεύμα ήταν φυσικά η επιστροφή του «Survivor». Κλείδωσε η ημερομηνία της πρεμιέρα ανήμερα του Αϊ Γιαννιού την Κυριακή 7 Ιανουαρίου του 2024, η αλλαγή της ψηφοφορίας αποχώρησης χωρίς τη συμμετοχή κοινού μέχρι και τους Ημιτελικούς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και τα πρώτα ονόματα των «Διάσημων».

Το επιδόρπιο ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, για πρότζεκτς που θα μπορούσαν να συζητηθούν γι’ αργότερα όπως η προσπάθεια ελληνοποίησης μιας ακόμη τούρκικης σειράς καθώς η πρώτη απόπειρα με τη «Στοργή» δεν ήταν επιτυχημένη. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ήταν αυτός που ενέκρινε στην παρούσα φάση την τελική σύνθεση της ομάδας των «Μαχητών» στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. 

Επιστρέφει το «First Dates» στο τέλος της σεζόν 

To «πράσινο φως» για τον δεύτερο κύκλο του «First Dates» με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε το Star. Τα μέλη της παραγωγής, αλλά και η οικοδέσποινα έχουν ήδη ενημερωθεί και ήδη γίνονται οι σχετικές προετοιμασίες.

Το dating reality δεν θα βγει στις αρχές της σεζόν αλλά προς το τέλος της Μάϊου ή ακόμη και Ιούνιο. Αυτό θα συμβεί καθώς τότε θ’ αρχίσουν να λιγοστεύουν τα επεισόδια του «Master Chef» καθώς το μαγειρικό ριάλιτι θα οδεύει προς το τέλος του και θα χρειάζεται ένα επιπλέον πρόγραμμα για να καλύψει τα κενά στην βραδινή ζώνη του Star.

Τα γυρίσματα δεν αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, αλλά λίγο πριν το Πάσχα. Προς το παρόν όλο το βάρος στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πέφτει στο λανσάρισμα του νέου κύκλου του «Master Chef» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2024.

Μεγάλες αλλαγές στη δομή του δεν αναμένονται και οι κριτές παραμένουν οι ίδιοι: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA