Μενού
survivor-all-star-sakis-katsoulis
Survivor All Star Τελικός: Σάκης Κατσούλης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν απόψε στον τελικό του Survivor All Star, ο οποίος πραγματοποιείται στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, τον τίτλο του νικητή και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά την έναρξη της τηλεφωνικής ψηφοφορίας ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους δύο φιναλίστ να περιγράψουν τα συναισθήματά τους, αλλά και το πώς ένιωσαν όταν δέχτηκαν από την παραγωγή το πρώτο τηλεφώνημα για να λάβουν συμμετοχή στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.  

«Ήταν ένα τηλέφωνο που προξένησε σε όλους άγχος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, ξέρεις ότι πας στην απομόνωση. Μου έφερε άγχος, πολλή σκέψη, συζήτηση με τη Μαριαλένα και ήρθαν μηνύματα του κόσμου, μιας και είχε μαθευτεί ότι θα γίνει το Survivor All Star. Οι ίδιοι άνθρωποι που με στήριξαν το 2021, οι ίδιοι ήθελαν να με ξαναδούν στις οθόνες», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Σεβόμενος τον κόσμο, την οικογένειά μου, δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη και να δαγκώσω το χέρι που με τάισε, το πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή σε πολλά επίπεδα. Πήρα τη μεγάλη απόφαση με μεγάλο ρίσκο, μιας και ήμουν νικητής το 2021 να ξαναπάρω μέρος», πρόσθεσε στη συνέχεια με πολλούς χρήστες στο Twitter να θεωρούν ότι η παραπάνω ατάκα ήταν ένα ακόμη «καρφί» για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Από πλευράς ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε: «Δεν απάντησα με τη μία. Έλεγα: άντε να ξαναπεράσεις όλο αυτό, είναι ψυχοφθόρο. Το σκεφτόμουν μία εβδομάδα. Με το που είπα το "ναι" έβαλα μέσα σε λίγους μήνες 14 κιλά, για να μπορέσω να αντέξω».

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA