Μενού
fanis
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Φάνη | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμα μάχη ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους στο Survivor, με τη βοήθεια των Τούρκων παικτών, προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. Μια στιγμή όμως έμελλε να παγώσει τους πάντες στον στίβο μάχης.

Πρωταγωνιστής αυτής της στιγμής ήταν ο  Φάνης Μπολέτσης ο οποίος ανταγωνίστηκε με τον Τούρκο παίκτη του Survivor, Hilmi Cem. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, λοιπόν, ο παίκτης της μπλε ομάδας, που για πολλούς αποτελεί και τo μεγάλο φαβορί για τον φετινό κύκλο, είχε έναν απρόσμενο τραυματισμό.

Ο Φάνης Μπολέτσης χτύπησε σε ένα εμπόδιο καθώς έτρεχε με αποτέλεσμα να σωριαστεί με μιας στο έδαφος. «Του βγήκε ο ώμος και, με το που του κούνησε το χέρι, ξαναμπήκε! Μπήκε και βγήκε, φάνηκε το κόκαλο» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Νικολή όταν έσπευσε να βρεθεί ο ιατρός του παιχνιδιού κοντά στον παίκτη της μπλε ομάδας που σφάδαζε πεσμένος στον στίβο μάχης.

Για την ιστορία του Survivor ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ο Φάνης Μπολέτσης στάθηκε στα πόδια του και μάλιστα κέρδισε τον πόντο για την ομάδα του. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτής της αναμέτρησης, όμως, ο παίκτης των Μπλε οδηγήθηκε στο ιατρικό προσωπικό.

Τελικά τη μάχη την κέρδισαν οι Μπλε με αποτελέσμα οι Κόκκινοινα πρέπει να στείλουν στον… τάκο ακόμα ένα μέλος τους και αυτός ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. «Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%, όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Απολύτως αποδεκτό. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, γιατί όλοι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ενδεχομένως κάθε εβδομάδα» είπε και πλέον ετοιμάζεται να μονομαχήσει έχοντας ως αντιπάλους τον Σταμάτη, τον Χριστόφορο και τον Ντάνιελ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA