Μενού
Σταυρούλα Χρυσαειδή και Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024
Σταυρούλα Χρυσαειδή και Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024 | (ΣΚΑΪ)
  • Α-
  • Α+

Με έκτακτο συμβούλιο του νησιού και νέους κανόνες ξεκίνησε χθες (12/5) η νέα εβδομάδα στο Survivor, με τους εναπομείναντες 9 παίκτες να ενημερώνονται ότι το παιχνίδι αλλάζει. «Επειδή είχαμε πολλές αποχωρήσεις, από εδώ και στο εξής θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors στους αγώνες ασυλίας».

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι για τις δύο επόμενες εβδομάδες δεν θα υπάρξει αποχώρηση

Η παρουσία των Τούρκων All Star Survivors έδωσε μία νέα ώθηση στους Μπλε και στους Κόκκινους αν και οι Μαχητές φάνηκε να ωφελούνται περισσότερο από τις επιλογές τους στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Οι παίκτες φάνηκαν ενθουσιασμένοι και πήγαν έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα ασυλίας, στον οποίο τελικά ηττήθηκαν οι Κόκκινοι που έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση τη Δώρα Νικολή. 

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σήμερα, Δευτέρα (13/5) οι Κόκκινοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τη ρεβάνς στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ποιοι θα αγωνιστούν στο flag race που δίνει τη δυνατότητα πρώτης επιλογής; Με ποια σύνθεση θα κατέβουν οι δύο ομάδες στο στίβο μάχης; 

Οι τόνοι ανεβαίνουν στους πάγκους με την Κατερίνα και τον Χριστόφορο να έρχονται σε αντιπαράθεση… Ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη και ποιο όνομα θα αναδείξει η κάλπη ως δεύτερο μονομάχο στο πλευρό της Δώρας Νικολή; 

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι Μπλε είναι εκείνοι που θα επικρατήσουν και σήμερα κερδίζοντας τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Έτσι, οι Κόκκινοι θα κληθούν να ψηφίσουν και πάλι, τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση αυτή τη φορά και αυτός φέρεται να είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Βέβαια, το τοπίο σήμερα είναι θολό και έχει κυκλοφορήσει και δεύτερη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία τη δεύτερη ασυλία θα κερδίσουν οι Κόκκινοι με αποτέλεσμα οι Μπλε να είναι αυτοί που τελικά που θα κληθούν να ψηφίσουν στο Συμβούλιο του Νησιού. 

Σε αυτή την περίπτωση, ο δεύτερος υποψήφιος λέγεται ότι θα είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Φήμες ότι αποχωρεί οικειοθελώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή 

Βέβαια, από το πρωί έχουν κυκλοφορήσει έντονα φήμες που θέλουν μία από τις πλέον δυνατές παίκτριες όλων των Survivor να αποχωρεί οικειοθελώς και αυτή είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, λέγεται ότι η παίκτρια των Μπλε είναι ήδη εκτός παιχνιδιού και ο λόγος της αποχώρησής της φέρεται να είναι ο τραυματισμός της που την ταλαιπωρούσε όλο το τελευταίο διάστημα. 

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21:00 στον ΣΚΑΪ μένει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όλα τα παραπάνω spoilers.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA