Μενού
Παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor 2024
Παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor 2024 | (Facebook Survivor Greece)
  • Α-
  • Α+

Οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στο Συμβούλιο του Νησιού και η ηττημένη Μπλε ομάδα ανέδειξε υποψήφιο τον Σταμάτη Ταλαδιανό την ώρα που η Κόκκινη ομάδα είχε βγάλει υποψήφια την Ιωάννα Τζαβέλα μια ημέρα πριν. 

Με αυτά τα δεδομένα σήμερα θα γίνουν δύο ψηφοφορίες, αφού η ομάδα που θα ηττηθεί θα καθορίσει και το φύλο της μονομαχίας. 

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία

Το αγώνισμα για τη διεκδίκηση της τρίτης ασυλίας έχει πάθος, ένταση, έντονες κόντρες και διαφωνίες. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Μπλε ομάδα είναι εκείνη που θα οδηγηθεί απόψε στη νίκη και στέλνει τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού. 

Δύο περιστατικά κατά τη διάρκεια του αγώνα έφεραν μεγάλες διαμάχες με αλληλοκατηγορίες και βαριές κουβέντες που συνεχίζονται και στο Συμβούλιο του Νησιού. 

Η ένταση ανάμεσα στον Τζέιμς και στην Ασημίνα οδηγεί στην αποχώρησή της από το Συμβούλιο, πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ τους αντιπαράθεση; 

Ο τρίτος υποψήφιος

Βέβαια, ό,τι και αν συζητηθεί μεταξύ των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια θα βγει στον τάκο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, αυτή θα είναι η Aira Adomaityte με αποτέλεσμα η αποχώρηση και αυτής της εβδομάδας να είναι γυναικεία υπόθεση. 

Το αν θα επαληθευτούν τα παραπάνω ή όχι, θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA