Μενού
Παίκτες του Survivor 2024
Παίκτες του Survivor 2024 | (ΣΚΑΪ)
  • Α-
  • Α+

Η δυσαρέσκεια του Χριστόφορου για όσα συνέβησαν στη μονομαχία με τη Δώρα επηρέασε την Κόκκινη ομάδα του Survivor, που αποφάσισε τελικά να μην πάρει μαζί στο έπαθλο την πρώην συμπαίκτρια.

Η Δώρα νιώθει απογοητευμένη και πληγωμένη από τη στάση των Κόκκινων όμως πλέον ανήκει στους Μπλε και πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Απόψε στον στίβο μάχης παίζεται το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ρίχνονται με πάθος στη διεκδίκηση. Ποιες συμπεριφορές την ώρα του αγωνίσματος γίνονται θέμα συζήτησης στους πάγκους και στο Συμβούλιο;

Η ηττημένη ομάδα θα βρεθεί στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας. Ποια ή ποιος Survivor θα βρεθεί συνυποψήφιος με τον Σταμάτη; Ποιες αντιδράσεις θα φέρει η νέα υποψηφιότητα;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι παίκτες της Μπλε ομάδας είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και θα στείλουν την Κόκκινη ομάδα ηττημένη στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου θα κληθούν να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας.

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21:00 στον ΣΚΑΪ μένει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα spoilers.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA