Μενού
Survivor: Κόκκινοι και Μπλε
Survivor: Κόκκινοι και Μπλε | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Σήμερα Τρίτη (21/5) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. 

Μέχρι στιγμής η κάθε ομάδα μετράει από μια νίκη και μια ήττα με αποτέλεσμα να έχουν βγει υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ο Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μπλε και ο Χριστόφορος Ταξίδης από τους Κόκκινους. Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μονομαχία, αλλά όχι αποχώρηση. 

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Χριστόφορου προκαλεί την αντίδραση της Μπλε ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τη λογική των Κόκκινων, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor. 

Πώς γίνεται από τη μία να κατηγορούν τη Δώρα που δεν έκανε πίσω στη μονομαχία για τον τραυματισμένο Χριστόφορο και την επόμενη εβδομάδα οι ίδιοι παίκτες να τον βγάζουν υποψήφιο;

Από την άλλη πλευρά, οι Κόκκινοι κάνουν λόγο για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις και δεν δέχονται τα σχόλια των Μπλε.

Λίγο πριν τον τρίτο αγώνα ασυλίας το πώς επιλέγονται τα άτομα που μπαίνουν στο flag race γίνεται θέμα συζήτησης. Το αγώνισμα είναι γεμάτο ανταγωνιστικά ματσαρίσματα και αποτελέσματα που κρίνονται στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, σήμερα (21/5) στο Survivor την τρίτη ασυλία θα κερδίσουν οι Μπλε με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να κληθούν να ψηφίσουν τον τρίτο προς υποψήφιο αποχώρηση παίκτη, ο οποίος φέρεται να είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA