Μενού
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Η νέα εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε με την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης του Αλέξη Παππά για προσωπικούς λόγους, ενώ Μπλε και Κόκκινοι αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία, την οποία κέρδισε η Μπλε ομάδα.  

Σήμερα Δευτέρα (21/4) οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία, την οποία επιθυμούν διακαώς τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι για έναν ακόμα λόγο. 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (21/4), κάθε νίκη πλέον στους αγώνες ασυλίας δίνει έναν πόντο στη νικητήρια ομάδα που θα υπολογίζεται στο σκορ για το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένα ταξίδι.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ακόμα ότι από αυτή την εβδομάδα μπορούν να ψηφίζονται και γυναίκες, ενώ τόνισε ότι οι μονομαχίες αποχώρησης θα μπορούν να είναι πλέον και μικτές, μια ανακοίνωση την οποία καλωσόρισαν κυρίως οι παίκτριες του Survivor. 

Έτσι, το σίγουρο είναι ότι στο αποψινό επεισόδιο Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για τη δεύτερη ασυλία, την οποία, σύμφωνα με τα spoilers, θα κερδίσουν - και πάλι - οι Μπλε, στέλνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση.

Χθες η Κόκκινη ομάδα ψήφισε τον Γιάννη Περπατάρη ως πρώτο υποψήφιο με τον ίδιο να εξηγεί ότι εκείνος το ζήτησε από τους συμπαίκτες του, θέλοντας να «ξεκουράσει» τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους από μια πιθανή δεύτερη εβδομάδα σερί σε μονομαχία.

Σήμερα τα spoilers θέλουν τους Κόκκινους να ψηφίζουν γυναίκα και συγκεκριμένα, τη Δώρα Νικολή, η οποία θα είναι η δεύτερη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. 

Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που θα προβληθεί στις 21.00 στον ΣΚΑΪ μένει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα παραπάνω spoilers.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA