Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα Κυριακή (24/3) στο Survivor με νέες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές ενώ θα δούμε και τον πρώτο αγώνα ασυλίας και την εκλογή του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση παίκτη.
Κόκκινοι και Μπλε θα ριχτούν στον στίβο μάχης, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία. Την προηγούμενη εβδομάδα, όλες οι ασυλίες πήγαν στους Μπλε με τους Κόκκινους να κερδίζουν μόνο το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη (21/3).
Συνεπώς, τη νέα εβδομάδα είναι αναμενόμενο οι μεν Κόκκινοι να θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς στους αγώνες ασυλίας, οι δε Μπλε να μη θέλουν να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για άλλη μία εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, την πρώτη ασυλία θα κερδίσουν οι Κόκκινοι και ετσι οι ηττημένοι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη της εβδομάδας, η οποία, βάσει spoilers, θα είναι η Ευγενία Μπόρλα.
Το αν θα επαληθευτούν τα παραπάνω ή όχι, θα το δούμε στην οθόνη του ΣΚΑΪ στο σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.