Μενού
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Σήμερα Δευτέρα (27/5) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και εάν κρίνουμε από το τρέιλερ, το αποψινό επεισόδιο θα έχει εντάσεις, αφού, όπως φαίνεται, όλη η Κόκκινη ομάδα θα στρέψει τα «βέλη» της στον Φάνη Μπολέτση, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε στον στίβο μάχης. 

Είναι σαφές ότι το «οικογενειακό» κλίμα που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με αφορμή τον τραυματισμό του Φάνη θα πάει περίπατο σήμερα, ενώ μην ξεχνάμε ότι διανύουμε και την τελευταία εβδομάδα που οι παίκτες αγωνίζονται, χωρισμένοι σε Μπλε και Κόκκινους, αφού από την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι αναμένεται να γίνει ατομικό.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός χθες Κυριακή (26/5), αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρεις - όχι τέσσερις - αγώνες ασυλίας.

Οι τρεις υποψήφιοι παίκτες που θα προκύψουν, θα μονομαχήσουν και ο ηττημένος θα βρεθεί αντιμέτωπος στον στίβο μάχης με τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους που είναι οι υποψήφιοι από τις δύο προηγούμενες εβδομάδες.

Όποιος χάσει στην τελική μονομαχία, θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.   

Για την ώρα σήμερα (27/5) το σημαντικό είναι η κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας και τα spoilers διχάζονται, αφού σύμφωνα με αυτά που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα σήμερα, οι Μπλε αναμένεται να κερδίσουν σήμερα (27/5) τη δεύτερη ασυλία, στέλνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση, ο οποίος - σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο - αναγκαστικά θα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας ή η Κατερίνα Δαλάκα. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers, τα οποία κυκλοφόρησαν αργότερα μέσα στην ημέρα, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που θα κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα οι Μπλε να ψηφίσουν τον Σταμάτη Ταλαδιανό ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η οριστική απάντηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. 

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος ψηφίστηκε χθες (26/5) από τους Κόκκινους μετά την ήττα τους στον αγώνα για την πρώτη ασυλία.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA