Μενού
Survivor: Σταμάτης Ταλαδιανός - Κατερίνα Δαλάκα
Survivor: Σταμάτης Ταλαδιανός - Κατερίνα Δαλάκα | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Σήμερα Τρίτη (28/5) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία, την τελευταία για αυτή την εβδομάδα. Η κάθε ομάδα μετρά από μία νίκη και μία ήττα, συνεπώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και καμιά από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει. 

Η χθεσινή ήττα των Μπλε ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο μονομάχο στον Σταμάτη Ταλαδιανό, ενώ πρώτος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Κόκκινης ομάδας φαίνεται να έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στον Φάνη τον οποίο εχθές κατηγόρησαν για κλεψιά ενώ του χρεώνουν επίσης εγωιστική, ειρωνική και εριστική συμπεριφορά. 

Ο ίδιος βλέπει στο πρόσωπο της Κατερίνας τη «βασίλισσα» της Κόκκινης ομάδας που ό,τι λέει το ακολουθούν οι υπόλοιποι, άποψη που ο παίκτης των Μπλε θα εκφράσει στο αποψινό επεισόδιο. 

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα για την τρίτη ασυλία με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε σήμερα.

Σύμφωνα με τα spoilers, την πολυπόθητη τρίτη ασυλία θα κερδίσουν οι Κόκκινοι, στέλνοντας τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA