Μενού
survivor
Survivor  | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στον στίβο μάχης του Survivor, ρίχθηκαν ο Ντάνιελ Νούρκα, η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Οι τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας και ο ένας της μπλε ομάδας του Survivor κλήθηκαν να παλέψουν για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο αν και ο ηττημένος… δεν θα αποχωρούσε άμεσα αλλά θα έβαζε ισχυρή υποψηφιότητα για αποχώρηση στο άμεσο μέλλον.

Οι δυο άνδρες της κόκκινης ομάδας, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους, κατάφεραν να «κλειδώσουν» γρήγορα την παραμονή στο Survivor με αποτέλεσμα οι άλλοι δυο παίκτες να συνεχίσουν να τρέχουν στον στίβο μάχης με στόχο την επιβίωσή τους. 

Με σκορ 5 – 0 ο ηθοποιός και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor δεν άφησε την αντίπαλο του να σηκώσει κεφάλι και την έστειλε… με το ένα πόδι εκτός. Ο ίδιος, δε, ο Ντάνιελ Νούρκα «σφράγισε» με τρόπο ηχηρό την παραμονή στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρά το γεγονός πως βρέθηκε για πρώτη φορά στον τάκο των υποψηφιοτήτων.

«Δώρα, δεν τα κατάφερες απόψε αλλά είπαμε πως αυτές τις δυο εβδομάδες δεν αποχωρεί κανένας. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά είσαι με το ένα πόδι εκτός Survivor. Θα περιμένουμε, λοιπόν, την μονομαχία της επόμενης εβδομάδας και ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει, θα αναμετρηθεί μαζί σου. Ένας από τους δύο θα τα καταφέρει και θα συνεχίσει στο Survivor. Θα έχεις δηλαδή μια δεύτερη ευκαιρία» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός στο κλείσιμο αυτής της αναμέτρησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA