Το Survivor κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα (16/9) στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να υπόσχεται πως φέτος θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό Survivor.
«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Ήρθε η ώρα για ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και χωρίς γνωστούς κανόνες. Είστε στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης του κόσμου», λέει ο παρουσιαστής στους παίκτες, πολλοί εκ των οποίων θα έρθουν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους με το «καλημέρα σας».
«Παρακαλώ περάστε», θα πει ο Άγγελος Τσάκας στην Γεσθημανή Κουτουζόγλου, η οποία θα του απαντήσει φανερά ενοχλημένη: «Μην μου λες εμένα ''παρακαλώ περάστε'', όπως το είπες ειρωνικά».
Σε προσωπική της συνέντευξη η Μαρία Λυμπεροπούλου θα κάνει λόγο για χάσμα γενεών μεταξύ των παικτών, ενώ κατά τη διάρκεια αγωνίσματος η Παρασκευή Κερασιώτη θα στρέψει τα «βέλη» της στην αντίπαλη ομάδα.
«Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το Survivor», λέει στο τέλος του τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός και μένει να δούμε τι αλλαγές έχει ετοιμάσει η παραγωγή για να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.