Μενού
dalaka
Κατερίνα Δαλάκα | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Αρχικά ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης από τους Κόκκινους του Survivor. Στη συνέχεια προστέθηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μπλε, ο οποίος δήλωσε πως «φυσικά και το περίμενα, έχουν μείνει τρεις επιλογές, οπότε εγώ θα ψηφιζόμουν. Είμαστε πολύ κοντά οι τρεις μας και γνωρίζουμε το πως θα κινηθούμε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία». Ο τρίτος υποψήφιος, ωστόσο, δεν το περίμενε καθόλου.

Στον αγώνα ασυλίας που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης οι Μπλε ήταν αυτοί που επικράτησαν και ήταν αυτοί που πήγαν στο συμβούλιο σαν θεατές με τους Κόκκινους να καλούνται να υποδείξουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κυρίως στα ελληνικά ματσαρίσματα, αφού μετά το 10-10 στα best of δεν μπήκαν Τούρκοι. Οι δύο ομάδες πήγαν μαζί στο 11-11 και στο flag race ο Ντάνιελ και η Δώρα επικράτησαν των Γκιουλέκα και Κατερίνας για το τελικό 12-11 κάνοντας παράλληλα και το 2-1 στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία, όπως δήλωσε, δεν το περίμενε και της έκανε εντύπωση:

«Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο Γκιουλέκα χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα παλέψω όπως κάνω πάντα. Είμαι πανέτοιμη. Δεν μου αρέσει να κάνω συζητήσεις και να επηρεάζω. Θέλω να δω καθαρά τη γνώμη του άλλου και μετά να κρίνω το αποτέλεσμα» είπε η Κατερίνα στο Survivor με τον Γκιουλέκα να απορεί για το σχόλιό της και το γεγονός ότι τον βάζει στο κάδρο.

Αμέσως αντέδρασε ο Γιώργος Γκιουλέκας, λέγοντας: «Παραξενεύτηκα από αυτό που είπε, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό την έχει οδηγήσει σε όλη της τη ζωή και στον στίβο. Τους είπα πως δε με πειράζει καθόλου να με ψηφίσετε», ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε πως θεωρεί υποτιμητικό να πάει σε μονομαχία για να εξασκηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA