Μενού
Survivor
Γιώργος Γκιουλέκας | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τους Κόκκινους στο Survivor. Στο δεύτερο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν (ξανά) τους Κόκκινους! Γενικά η εβδομάδα δεν πάει καλά για τους Κόκκινους που έχουν ήδη έχουν δει δυο παίκτες τους να βγαίνουν στον «τάκο». Πρώτα ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης και δεύτερος ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε» ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor.

Στη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, υπήρξε και ο σοκαριστικός τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα που «πάγωσε» και ανησύχησε τους πάντες. Ο φόβος για το αν μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor ήταν μεγάλος αλλά τελικά η δυναμική παίκτρια γλίτωσε τα χειρότερα και εμφανίστηκε κανονικά στο Συμβούλιο του Νησιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA