Μενού
alekos-sussobitis
Αλέκος Συσσοβίτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για τον λόγο που η επιτυχημένη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου» δεν συνεχίστηκε ποτέ για δεύτερη σεζόν παρά την τεράστια επιτυχία της.

«Είμαι κατά των remake παλιών σειρών και υποστηρίζω την δημιουργία νέων έργων. Θα ήταν καλύτερο να εστιάζουμε σε καινοτόμες παραγωγές. Υπάρχει τόσο πλούσιο πνευματικό υλικό στη χώρα μας που η επανάληψη σειρών δεν δείχνει πρόοδο», δήλωσε ο Συσσοβίτης στον ALPHA.

«Δεν θα ήμουν σήμερα στο "Είσαι το Ταίρι μου". Κανείς από εμάς δεν ήθελε να γίνει επανάληψη της σειράς, και ήμουν από τους βασικούς που είπαν όχι στη δεύτερη χρονιά. Γι’ αυτό η σειρά έμεινε στην ιστορία, γιατί κάποιοι από εμάς αντισταθήκαμε και αυτό ήταν σωστό. Ορισμένα πράγματα είναι ωραία να συμβαίνουν μια φορά, εφόσον είναι συμπαγή και εντυπωσιακά», πρόσθεσε. 

Τέλος, ο Αλέκος Συσσοβίτης κλήθηκε να τοποθετηθεί ως προς το σχόλιο του Άρη Σερβετάλη σχετικά με τα λεγόμενα «πεσίματα» των ρεπόρτερ, που είπε «άλλος σπούδασε δημοσιογραφία για να στήνει καρτέρια στις πλατείες για μια δήλωση;».

«Δεν θα ήθελα να πάρω καμία θέση. Ο Άρης είναι πολύ καλός φίλος, αλλά δεν θα συμμετείχα ποτέ σε τέτοια διαδικασία», είπε κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του συναδέλφου του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...