Με τον συμπαρουσιαστή της, Γιάννη Πρετεντέρη, τα «έβαλε» χιουμοριστικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, την ώρα που η δημοσιογράφος Υβόννη Κλάπα παρουσίαζε ρεπορτάζ σχετικά με την επιλογή του ΠΑΣΟΚ για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Δεν μπορώ, γιατί με τσιγκλάει» είπε χαμογελώντας η Ράνια Τζίμα, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να απαντά και ο ίδιος με χαμόγελο σχολιάζοντας την επιλογή του Τάσου Γιαννίτση για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Γιατί δεν του είπαν τότε το όνομα του κ. Γιαννίτση» συνέχισε ο Γιάννης Πρετεντέρης, όταν έμαθε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης τον σκεφτόταν ως επιλογή από τα Χριστούγεννα, με τη Ράνια Τζίμα να του απαντά με χαμόγελο: «Έχεις κάτι απορίες σήμερα».
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- «20 λεπτά αναμονή για τουαλέτα και πουθενά καθίσματα»: Το αεροδρόμιο-εφιάλτης που εύχεσαι να μην προσγειωθείς ποτέ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρύπνια την Κυριακή η σορός του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
- Η αμήχανη αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές στο «Βασικό Ένστικτο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.