Μενού
Έκτορας Μποτρίνι
Έκτορας Μποτρίνι | SKAI TV
  • Α-
  • Α+

Μετά την κάλπη για την Ευρωβουλή θα ξεκινήσει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ το νέο μαγειρικό ριάλιτι «Cash Kitchen». Το ριάλιτι που θα προβάλλεται κατά πάσα πιθανότητα στη ζώνη των 21.00 δεν εστιάζει τόσο στην υψηλή γαστρονομία αλλά στην έξυπνη μαγειρική κάποιες φορές και με λίγα υλικά και θα έχει έναν παρουσιαστή και τρεις κριτές.

Πολύ κοντά στη θέση του ενός εκ των τριών κριτών είναι ο Δημήτρης Σκαρμούσος. Ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ με διπλή παρουσία - την εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Τime» και τη δική του εκπομπή «Γειτονίες στο Πιάτο»- ενώ όλα δείχνουν πως η γαστρονομική περιήγησή του στις γειτονιές της Αθήνας θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Το ραντεβού του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την Acun Medya θα γίνει σύντομα. Εφόσον ο σεφ αποδεχθεί την πρόταση επιστρέφει σε ριάλιτι μαγειρικής μετά από επτά χρόνια.

Ήταν κριτής στους δύο πρώτους κύκλους που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega αλλά και κριτής στο πρώτο «Master Chef» του STAR όταν το μαγειρικό ριάλιτι βγήκε για πρώτη φορά στη συχνότητα του καναλιού της Κηφισιάς το 2017.

Δύο ονόματα ακόμη ακούγονται για την επιτροπή. Του Βασίλη Καλλίδη αλλά και του Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος θα συνεχίσει επίσης την επόμενη σεζόν να έχει παρουσία στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου». 

Μέσα στην εβδομάδα ραντεβού του ΑΝΤ1 με Αναστασοπούλου και Μαγγίρα

Ίσως, και προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά τη Δευτέρα 27 Μαϊου να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο. Η πρωινή ζώνη θα μείνει ανοιχτή σε κάθε περίπτωση και σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία της Μαρίας Αναστασοπούλου αν και τα τελευταία 24ωρα φέρεται να δέχθηκε εκ νέου κρούση από τον ΣΚΑΪ.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται: Ένα με μια μόνο μεγάλη infotainment εκπομπή που θα ξεκινά στις 9.00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 13.00 το μεσημέρι και το δεύτερο να παραμείνει η ζώνη ως έχει με μια ενημερωτική εκπομπή και μια ψυχαγωγική να ακολουθεί.

Αναμένονται τώρα ραντεβού τόσο της Μαρίας Αναστασοπούλου όσο και της Μπέττυς Μαγγίρα με τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Η πρώτη έχει ήδη συναντηθεί με στέλεχος της ενημέρωσης ενώ η δεύτερη έκανε ραντεβού με στέλεχος του προγράμματος την Τετάρτη 22 Μαϊου.

Πάντως, πρόθεση του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου αυτή τη στιγμή είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και με τις δύο κυρίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA