Μενού
Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αναστασοπούλου
Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αναστασοπούλου | NDP / Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εβδομάδα επαφών και ραντεβού αυτή που διανύουμε με δύσκολες διαπραγματεύσεις σε κάποιες περιπτώσεις και περιπεπλεγμένες καταστάσεις που θα χρειαστεί δρόμος ακόμη για να ξεδιαλύνουν. Σε κάθε περίπτωση η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα σηματοδοτήσει αλλαγές λιγότερες πάντως από αυτές που αναμένοταν αρχικά.

Την επόμενη εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η σχετική ανακοίνωση.

Η συμφωνία μεταξύ του δημοσιογράφου και του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου είναι στην τελική ευθεία και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να «κλειδώσει» η παραμονή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει κανονικά το «Πρωινό» στη ζώνη 10.00 – 13.00 με ενδεχομένως κάποιες αλλαγές ως προς τη σύνθεση της ομάδας του κάτι που θα το αποφασίσει ο ίδιος, ενώ υπάρχει πλέον συμφωνία και για τη βραδινή του εκπομπή που θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1 (Late Night).

Έτσι πλέον θα υπάρχουν τρία πρόσωπα σε αυτό το slot: Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Προφανώς, και τη μερίδα του λέοντος θα έχει ο «Άρνι» καθώς το «The 2night show» θα προβάλλεται από δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

Στόχος του ΑΝΤ1 είναι να «χτιστεί» μια back to back νυχτερινή ζώνη με εκπομπές τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα και συγκεκριμένα από Κυριακή έως Πέμπτη. Ο διαφαινόμενος αυτός συνωστισμός βέβαια είναι σίγουρο πως θα φέρει και έντονο ανταγωνισμό όσον αφορά στο κλείσιμο των συνεντευξιαζόμενων.  

Η Μαρία Αναστασοπούλου στο Σαββατοκύριακο

papadakis-anastasopoulou
Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου | Glomex

Σε καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Αναστασοπούλου για την παραμονή της δημοσιογράφου στο κανάλι. Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί τη συνέχεια της παραμονής στο «Καλημέρα Ελλάδα» με καμία συνθήκη.

Την πρόθεσή της αυτή δε έχει γνωστοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες και στον «Πατριάρχη» της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 Γιώργο Παπαδάκη.

Όλα δείχνουν πως η δημοσιογράφος θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια της νέας πολύ πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα που θα πάρει τη θέση της εκπομπής «Στούντιο με Θέα» που παρουσιάζει η Φαίη Μαυραγάνη και όλα δείχνουν πως μετακινείται στην αντίστοιχη ζώνη του ΣΚΑΪ με νέα εκπομπή.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να διατηρείται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 η βραδινή ενημερωτική εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου «Αρένα» η οποία σημείωσε και τη δεύτερη της σεζόν μέτριες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία η Μαρία Αναστασοπούλου θα αποφασίσει για κρίσιμες λεπτομέρειες της νέας πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου όπως η σύνθεση της ομάδας της.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση από τον ΑΝΤ1 υπάρχει ισχυρή επιθυμία παραμονής της δημοσιογράφου στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

Διαβάστε επίσης:

Όταν η «κυρία Σιμένα» του Καρουζέλ πήγε στο δωμάτιο του Σιλβέστερ Σταλόνε

Από τον Καλημέρη στην Ντένη Μαρκορά: Οι 10 καλύτεροι χαρακτήρες ελληνικών κωμικών σειρών

Τα χωριά της Ελλάδας που «βυθίστηκαν» για να φτιαχτούν λίμνες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA