Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον φόνο της Σύνθιας Τόμσον συνεχίζονται στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ταμπού». Την ίδια ώρα η ανησυχία για την υγεία της Ματίνας μετά την απόπειρα αυτοκτονίας παραμένει. Τέλος, ο Γαβριήλ πασχίζει να βρεθεί κοντά με την Ελισάβετ.
Ταμπού: Τι θα δούμε απόψε στο 11ο επεισόδιο
Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ταμπού» ο Κυριάκος αγωνίζεται να κατεβάσει τα ερωτικά του βίντεο με τη Μυρτώ με τη βοήθεια του Λουκιανού και των θείων του, αλλά δεν τα καταφέρνει.
Η Ελένη και η Κατερίνα βάζουν στο «κάδρο» τον Μηνά για τον θάνατο της Σύνθιας Τόμσον. Η Μυρτώ, η Μαριλένα και η Θεώνη (Ερατώ Μανδαλενάκη) ανησυχούν για τη Ματίνα και την ψυχική της κατάσταση, όσο εκείνη έχει μια ακόμη συνεδρία με τον Μηνά. Με τον Μηνά όμως έχει συνεδρία και η Αλεξάνδρα.
Ο ψυχολόγος αντιλαμβάνεται πως της έχει συμβεί κάποιο ιδιαίτερα τραυματικό γεγονός στην παιδική ηλικία και ότι για εκείνη είναι ένα θέμα ταμπού που δε θέλει να αγγίξει. Ο Γαβριήλ αγωνίζεται να προσεγγίσει την Ελισάβετ, ενώ ο Νεκτάριος την πιέζει να αναλάβει γραμματέας του στο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία βάζει στο στόχαστρο την Πόπη (Σοφία Μανώλη) για το κύκλωμα μαστροπείας, που έχει ήδη προσεγγίσει την Ευδοξία. Η Πέρσα μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μελίας. Η Μυρτώ βρίσκεται μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη.
Ταμπού: Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της σειράς του Mega
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.