Το «Tempting Fortune» κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη (17/9) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και 16 άνδρες και γυναίκες να περνούν μέσα από σκληρές δοκιμασίες, διεκδικώντας 300.000 ευρώ.
Σήμερα Πέμπτη (12/9) η εκπομπή «Summer's Cool» παρουσίασε τις παίκτριες του νέου ριάλιτι δράσης του ΣΚΑΪ, οι οποίες έδειξαν πανέτοιμες να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του παιχνιδιού, ενώ κάποιες δεν δίστασαν να αυτοσαρκαστούν στην κάμερα της εκπομπής.
«Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι των πειρασμών. Ξεκινάει μία νέα περιπέτεια και οι παίκτες θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.
Έχουν δρόμο να διανύσουν και να αντιμετωπίσουν πολλούς πειρασμούς, αλλά έχουν έναν κοινό στόχο: να φτάσουν στον τερματισμό και να πάρουν 300.000 ευρώ. Τώρα που μπήκαν στο παιχνίδι, δεν υπάρχει επιστροφή!», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο τρέιλερ του Tempting Fortune.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.