Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής (25/04) η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη ενημερώθηκε στον αέρα από τους συνεργάτες της ότι έφθασε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα απειλητικού χαρακτήρα που την αφορά.
«Νικολούλη θα χαθείς πριν την ώρα σου», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής μεταφέροντας την απειλή στην Αγγελική Νικολούλη και την ίδια να απαντά με… χαμόγελο:
«Τι να σου πω χρυσό μου, εσύ που στέλνεις το μηνυματάκι αυτό… Να χαθώ εγώ; Εγώ συνήθως βρίσκω, δεν χάνομαι. Κι αν είναι να χαθώ, με εσένα θα χαθώ;».
«Μην δίνετε σημασία», σχολίασε η δημοσιογράφος και συνέχισε την εκπομπή.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.