Μενού
elena-xristopoulou
Ελενα Χριστοπούλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Μεταξύ Κουφονησίων και Φαλήρου διαδραματίζεται ένα τηλεοπτικό θρίλερ, αυτό της παραμονής της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ. Αν και τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται πως υπήρξε σύγκλιση σε κάποια σημεία για την παραμονή της μάνατζερ στην υπό σχεδιασμό νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί και αυτή τη στιγμή υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών που έχει να κάνει κυρίως με το οικονομικό σκέλος.

Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν στο Reader πως εκκρεμεί μια τελική επικοινωνία του ΣΚΑΪ με την Έλενα Χριστοπούλου που θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά τα επόμενα 24ωρα. Πάντως εάν τελικά η συνεργάτιδα της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετακομίσει στο Star είναι πολύ πιθανό στην μάνατζερ να προταθεί από τον ΣΚΑΪ η επιστροφή της στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

Η Έλενα Χριστοπούλου έχει στα χέρια της μια ακόμη τηλεοπτική πρόταση, την οποία θα εξετάσει εφόσον λήξουν οριστικά οι συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ. Πάντως στην προσωπική της σχέση με τη Φαίη Σκορδά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τουναντίον η παρουσιάστρια με περιορισμένες φέτος διαπραγματευτικές δυνατότητες με τον ΣΚΑΪ όσον αφορά στη διαμόρφωση της εκπομπής της πρότεινε την παραμονή της Έλενας Χριστοπούλου στην ομάδα της.

«Κλειδώνει» η νέα ομάδα του «Breakfast» 

Ο Χάρης Γιακουμάτος είναι το νέο πρόσωπο που όπως όλα δείχνουν προστίθεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Star, «Breakfast», με παρουσιαστές τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου. Τα δοκιμαστικά πρόκειται να ολοκληρωθούν τις προηγούμενες μέρες και ο επιχειρηματίας, αθλητής και πρώην παίκτης του «Survivor» άφησε εξ αρχής πολύ καλές εντυπώσεις.

Ακούγεται επίσης για μια θέση στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες και το όνομα του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Ντάφλου, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε ήταν στην ομάδα της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open. Στις θέσεις τους στο «Breakfast» παραμένουν η Μαίρη Αργυριάδου και η Λιλλή Πυράκη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Χρήστο Αϊβαλιώτη, ο οποίος άλλωστε «στήνει» και την ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα περιοριστεί στη στήλη της μαγειρικής ενώ η Άση Μπήλιου συνεχίζει κανονικά με την ενότητα της αστρολογίας. Η πρεμιέρα της εκπομπής πιθανότατα θα είναι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA