Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Λιλ (σ.σ. νίκησε με 4-3) και δη του «μικρού μάγου» Γιάννη Κωνσταντέλια, έγινε αντικείμενο θαυμασμού και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».
Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας ρώτησε - κατά τη διάρκεια live ρεπορτάζ- τον ρεπόρτερ Δημήτρη Χατζηκόρτσου εάν είδε τον Κωνσταντέλια χθες (23/10) στο ματς.
Η απάντηση του ρεπόρτερ ήταν αφοπλιστική ενώ δεν έλειψε και η μπηχτή του για την χρησιμοποίηση του «Ντέλια» στην Εθνική.
«Μαγικός, για ακόμα μία φορά. Είμαστε τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Κωνσταντέλια στην Ελλάδα.
Δεν επιτρέπεται να υπάρχει Εθνική Ελλάδος με βασικό κάποιον άλλο και όχι τον Κωνσταντέλια».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.