Στον σημερινό (10/4) «Τροχό της Τύχης» στο Star ο Βλάσσης μπορεί να έκανε πολύ καλή επιλογή γραμμάτων, μπορεί να βρήκε σχεδόν αμέσως τη μία λέξη, όμως, δεν μπόρεσε να μαντέψει και τη δεύτερη λέξη, ώστε να λύσει τον γρίφο.
Η κατηγορία ήταν «αντίθετα» και όπως εξήγησε ο ίδιος στο τέλος δεν θα το έβρισκε ακόμα και αν είχε λίγο χρόνο στη διάθεσή του. Η λύση του γρίφου σήμερα Πέμπτη (10/4) στον «Τροχό της Τύχης» ήταν: «μελαγχολικός - εύθυμος».
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.