Με ένα τρομερό φινάλε έκλεισε το σημερινό επεισόδιο του The Chase στο Mega, με τη Μαρία και τον Αλέξανδρο να νικούν στον τέλος τον «αδέκαστο επιθεωρητή» και να φεύγουν κερδισμένοι κατά 10.000 ευρώ.
Παρόλο που ο Chaser «αδέκαστος επιθεωρητής» είχε φτάσει μία μόλις απάντηση μακριά από το να στερήσει στη Μαρία και τον Αλέξανδρο το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, ο χρόνος δεν ήταν αρκετός.
Η ερώτηση που δεν κατάφερε να απαντήσει εγκαίρως ο Chaser ήταν η εξής: «Το τραγούδι των κοτραμπατζήδων ερμήνευσε ο Μανώλης...», με τον χρόνο να σταματάει και τη Μαρία Μπεκατώρου να πανηγυρίζει έξαλλα με τους παίκτες του The Chase.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.