Μενού
stefanidou1
Η Τατιάνα Στεφανίδου με την 23χρονη | @ALPHA
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Αχαΐα. Για την υπόθεση με τα δύο παιδιά, υπήρξε παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, ο οποίος έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, απήθυνε έκκληση να μην στοχοποιείται η 23χρονη μητέρα των παιδιών, η οποία είχε δηλώσει πως την χαρακτηρίζουν «Πισπιρίγκου». 

Η 23χρονη μητέρα των νεκρών βρεφών βρέθηκε στο στούντιο του Tlive και η κίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου να τη σηκώσει όρθια για να σχολιάσει τον σωματότυπό της, δείχνοντας την κοιλιά της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. 

«Θέλω να σηκωθείς να κάτσεις δίπλα μου. Θέλω να κάτσει αυτό εδώ το πλάσμα. Προσέξτε τώρα για να καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάμε. Αυτό το πλάσμα που όταν ήρθε εδώ στο κανάλι εγώ θεώρησα ότι είναι ένα παιδάκι. Μάλιστα την χαιρετούσαν οι συνάδελφοι που δεν ήξεραν για ποιο θέμα ήταν εδώ και έλεγαν "τι ωραίο παιδάκι". Η Μαρία Νικόλτσιου της είπε "τι ωραίο παιδάκι είσαι εσύ, ποιανού είσαι εσύ"» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

tatiana1

«Αυτό το πλάσμα, το πώς έμεινε έγκυος, δεν θέλω να το συζητήσουμε, είναι μία άλλη συζήτηση. Πώς έμεινε έγκυος και πως προσπαθούσε η Ειρήνη να επιβιώσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον... Μένει έγκυος. Σε αυτό το σωματάκι. Πού αν σηκώσει την κοιλίτσα δεν υπάρχει, υπάρχει μία κοιλίτσα τόση δα» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και της σήκωσε την ζακέτα: 

tatiana

«Αρχίζει να μεγαλώνει ένα παιδί, ένα μωρό. Αφενός δεν βρίσκει καν χώρο να μεγαλώσει, η Ειρήνη δεν το καταλαβαίνει καν ότι είναι έγκυος. Σκεφτείτε σε αυτό το κορμάκι να καταλάβει ότι είναι έγκυος. Αρχίζει να το καταλαβαίνει όταν ήταν 7,5 μηνών και μέχρι εκείνη την ηλικία, επειδή η Ειρήνη είναι ένα πάρα πολύ ζορισμένο παιδί, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος, δουλεύει νύχτα. Εκεί η Ειρήνη σε αυτό το τόσο δα κορμάκι διοχετεύει στον εαυτό της και το μωρό αλκοόλ», συνέχισε η Τατιάνα Στεφανίδου για να ρωτήσει τον... αριθμό των ποτηριών βότκας που έπινε η 23χρονη. 

«Σε ένα σώμα 1,50 με ένα μωρό που δεν ήξερε καν ότι κυοφορούσε για λόγους που δεν θα αναλύσουμε, με πέντε ποτήρια βότκα κάθε βράδυ και μένει νηστικό, δεν τρώει κάτι αυτό το πλάσμα, τσιμπάει όλη μέρα ένα κουλουράκι. Τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό σε ένα έμβρυο» συνέχισε με ερώτηση σε ιατροδικαστή η παρουσιάστρια. 

Η στάση της Τατιάνας Στεφανίδου που σήκωσε την 23χρονη όρθια για να δείξει το σώμα της, να σχολιάσει την κοιλιά της, να την «δειγματίσει», προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA