Μενού
tzeni-theona
Τζένη Θεωνά | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε τη Δευτέρα (18/9) στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», ενώ εξομολογήθηκε ότι πέρασε πολλά χρόνια που «αυτομαστιγωνόταν». 

«Το "Κάνε ότι κοιμάσαι" είναι ένα καινούργιο σύμπαν. Στην αρχή δεν μπορώ να περιγράψω την αγωνία μου ξεκινώντας. Είχα αδιανόητο άγχος και στρες. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή από το προηγούμενο πρότζεκτ - από τα "Καλύτερα μας χρόνια" - να βρω έναν νέο χαρακτήρα, έναν νέο κώδικα», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

«Έγινε ένα μαγικό το καλοκαίρι. Όταν τελείωσε το σχολείο του Αρίωνα κι ο Δήμος έλειπε σε περιοδεία, τον πήγαμε στη γιαγιά του και μπορούσα να ασχοληθώ, έκανα μια βουτιά και διάβαζα. Έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα αφιερωθώ στη δουλειά που έχω ανάγκη. Δεν θα αφήσω μια σκηνή να φύγει έτσι. Θέλω να είμαι απόλυτα δοσμένη και το απολαμβάνω. Δουλεύω, όταν αγχώνομαι. Περνώντας τα χρόνια είναι πιο εσωτερικό, δεν το εξωτερικεύω, δεν φαίνεται. Είναι μια εσωτερική διαδικασία και το καταπολεμώ όσο δουλεύω και κλείνομαι και συγκεντρώνομαι», δήλωσε στη συνέχεια η Τζένη Θεωνά. 

 

Κάνοντας μια αυτοκριτική, δεν έκρυψε ότι για πολλά χρόνια «αυτομαστιγωνόταν» και εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να βλέπει υγιή ψυχικά τον γιο της. 

«Δεν είμαι πάρα πολύ φιλόδοξη, αλλά μεγαλώνοντας ή επειδή καταπιέστηκα ή επειδή είναι ο χαρακτήρας μου, είμαι πιο ταπεινή, πιο ήρεμη. Δεν έχω την ψευδαίσθηση του θριάμβου ή ότι θα αριστεύσω ή ότι θα βγω στο Χόλιγουντ. 

Πάσχιζα πολλά χρόνια που έλεγα: "ντροπή σου, θα σε καταλάβουν, θα σε πετάξει έξω ο χώρος". Έχω περάσει πολλά χρόνια το εσωτερικό μου αυτομαστίγωμα, όπως όλοι και έχω επιβιώσει. Το κεφάλι μου έλεγε τα χειρότερα, "δεν είσαι καλή"».

 

«Νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο για πολλά πράγματα, σε σχέση με δύο χρόνια πριν, που είχαν γίνει πολλές αλλαγές και είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Πλέον έχω βρει την ισορροπία, επιβραβεύω τον εαυτό μου και νιώθω πιο ήρεμη κι ήσυχη από ποτέ. 

Νιώθω καλά. Μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω αποτέλεσμα και στη σχέση μου με το παιδί που είναι πολύ σημαντική για μένα. Όσο είναι ήρεμος και χαρούμενος και υγιής ψυχικά, είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.