Μενού
tzina
Τζίνα Ντρούλις | @Tzina Droulis
  • Α-
  • Α+

Μια σοκαριστική ανάρτηση έκανε ο Φίλιππος Καμπούρης για την Τζίνα Ντρούλις. Ο ίδιος έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν διότι έπαθε ανακοπή καρδιάς

Όπως ανέφερε ο Φίλιππος Καμπούρης, η Τζίνα Ντρούλις έπαθε ανακοπή καρδιάς και έπειτα από ανάνηψη που δέχτηκε στο νοσοκομείο κατάφερε να ζήσει.

tzina

Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη: 

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μετέφερουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη μετά από 45 λεπτά. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια...»

Τζίνα Ντρούλις: Η «μάχη» με τον καρκίνο

Η Τζίνα έδινε «μάχη» με τον καρκίνο στο συκώτι και είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της. 

«Για να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που βιώνω τον καρκίνο έκλαψα ένα λεπτό, όταν τη στιγμή της βιοψίας ένιωσα να με χαϊδεύει τρυφερά στο χέρι η νοσηλεύτρια και ένιωσα μια μεγάλη ευαισθησία, και τη δεύτερη φορά που έκλαψα ήταν όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο και δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου για να μην τους στενοχωρήσω» είχε δηλώσει.

tzina

«Εγώ είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, είναι μια αρρώστια όπως όλες οι άλλες, και νιώθω πολύ δυνατή! Το θέμα είναι να κάνουμε πρόληψη, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνω. Πλέον βλέπω τη ζωή διαφορετικά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά και να μη μας παίρνει από κάτω!», είχε πει η δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.