Πρωτοχρονιά με τους coaches του The Voice, τον Γιώργο Καπουτζίδη και διάσημα πρόσωπα να δοκιμάζουν τις φωνητικές τους ικανότητες είχε ετοιμάσει για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο ΣΚΑΪ δύο 24ωρα μετά την ανάδειξη του νικητή του talent show την περασμένη Δευτέρα.
Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος: Ο καλλιτέχνης που κέρδισε το Voice τραγουδώντας τις μεγαλύτερες γυναικείες φωνές της Ελλάδας
Στη σκηνή του talent show ανέβηκαν 16 διάσημοι
- Γρηγόρης Βαλτινός
- Όλγα Βασδέκη
- Λένα Δροσάκη
- Βίκυ Καγιά
- Φάνης Λαμπρόπουλος
- Μιχάλης Μαρίνος
- Δανάη Μπάρκα
- Άση Μπήλιου
- Δάφνη Μπόκοτα
- Ευαγγελία Πλατανιώτη
- Φώτης Σεργουλόπουλος
- Δημοσθένης Ταμπάκος
- Κώστας Τσουρός
- Χρήστος Φερεντίνος
- Μαρία Αναστασοπούλου-Δημήτρης Πανόπουλος (ντουέτο)
Η τηλεθέαση του Voice την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το ειδικό επεισόδιο με φιλανθρωπικό σκοπό του The Voice κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό τηλεθέασης 12,5% στο δυναμικό κοινό και 17,2% στο γενικό σύνολο.
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
- Εισαγγελική πρόταση για ενοχή πατέρα Αντωνίου: «Κεντρικό πρόσωπο της Κιβωτού - Τίποτα δεν γινόταν αν δεν το ήξερε»
- Η μνήμη για την Καισαριανή ξαναγράφεται: Οι άγνωστες ιστορίες του Παπαδήμα και του Ρίζου που ταυτοποιήθηκαν
- Ποια ήταν η Ισραηλινή που βρέθηκε νεκρή στο Σύνταγμα – Δημιουργός της σειράς «Tehran»
- Η σκοτεινή υπόθεση του Αριστείδη Παγκρατίδη – Ποιος ήταν ο «Δράκος του Σέιχ Σου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.