Μενού
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια του Shopping Star
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια του Shopping Star | @Shopping Star - Facebook
  • Α-
  • Α+

Σε αναμονή των τελικών αποφάσεων του STAR όσον αφορά στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο δίμηνο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό όσον αφορά στην επιστροφή του GNTM αυτή τη στιγμή προκρίνεται η λύση να δοθεί «πράσινο φως» μόνο σε ένα ριάλιτι για το πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν 24’ – 25’ και αυτό θα είναι ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας». 

Τα θέματα που τίθενται επί τάπητος αυτή τη στιγμή στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάτω Κηφισιάς είναι κυρίως κόστους: Το αγρόκτημα του βουκολικού ριάλιτι είναι ήδη έτοιμο στην ορεινή Αρκαδία και περιμένει να υποδεχθεί τους νέους ενοίκους του. 

Αντίθετα, και παρά το γεγονός ότι το κόστος της διατήρησης των δικαιωμάτων προβολής του Next Top Model για την Ελλάδα δεν είναι αμελητέο θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη επένδυση ώστε το ριάλιτι μόδας να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. 

Όσον αφορά στο «Shopping Star» υπάρχουν «φωνές» εντός του καναλιού που αναφέρουν πως και αυτό το πρότζεκτ πρέπει να «ξεκουραστεί» για μια τηλεοπτική σεζόν. 

Το σενάριο να βρεθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς κανένα τηλεοπτικό «καθήκον» είναι υπαρκτό αλλά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. 

Το πιθανότερο είναι το καθημερινό παιχνίδι μόδας να πάρει το «πράσινο φως» για μια ακόμη σεζόν και το ριάλιτι με τα μοντέλα να παραμείνει στο «ψυγείο». 

Η τελική απόφαση πάντως αναμένεται άμεσα καθώς αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του οικονομικού προϋπολογισμού του STAR για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Το μυστικό ραντεβού της Μπακοδήμου με στέλεχος του STAR

maria-mpakodimou
Μαρία Μπακοδήμου | NDP

Η ανεπίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στη μικρή οθόνη μόλις ξεκίνησε. Συζητήσεις, ραντεβού, δηλώσεις με υπαινιγμούς αλλά και οι πρώτες αποφάσεις που πάρθηκαν αλλά φυσικά για ευνόητους λόγους δεν θα ανακοινωθούν πριν τα μέσα Ιουλίου. 

Αυτή είναι επιγραμματικά η κατάσταση of camera του εγχώριου τηλεοπτικού γίγνεσθαι. 

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πρόσωπο που συζητείται έντονα όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον. Μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες το τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ θεωρείτο από έμπειρους γνώστες των τηλεοπτικών παρασκηνίων δρομολογημένο. 

Φαίνεται τώρα όμως πως τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί: Ο ΣΚΑΪ ενδεχομένως να προχωρήσει σε πρόταση παραμονής της παρουσιάστριας στο Φάληρο όχι όμως με τις τωρινές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα. 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το πρώτο ραντεβού με στέλεχος του STAR.

H συνάντηση προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί δεν έλαβε χώρα ούτε στη Βιλτανιώτη έδρα των σταθμών STAR και ALPHA ούτε φυσικά στην Παλλήνη όπου στεγάζεται μέρος των εγκαταστάσεων της Green Pixel αλλά σε ουδέτερο χώρο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. 

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών περιελάμβανε διάφορα concepts όχι μόνο format και μαγνητοσκοπημένα προγράμματα αλλά και ζωντανά. Συμφωνία δεν υπήρξε το κλίμα όμως ήταν καλό. Προφανώς, θα υπάρξουν και νέες επικοινωνίες στην πορεία. 

Σε κάθε περίπτωση προσόν της παρουσιάστριας θεωρείται η ευελιξία που διαθέτει καθώς έχοντας υπηρετήσει στο παρελθόν πλήθος ψυχαγωγικών προγραμμάτων τόσο ζωντανών όσο και μαγνητοσκοπημένων μπορεί να «κουμπώσει» στα περισσότερα πρότζεκτς που της έχουν ήδη προταθεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA