Η δημοσιογράφος του Mega Νατάσσα Ταραράκη μετέφερε σε ζωντανή σύνδεση στο «Buongiorno» το ρεπορτάζ από τη Λήμνο μετά το φονικό πέρασμα της καταστροφικής κακοκαιρίας Bora και ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής.
«Συγγνώμη που βγαίνω έτσι, η αγανάκτηση έχει φτάσει στον θεό. Βλέπω εικόνες καθημερινά από τους συνανθρώπους μου που έχουν χάσει τις περιουσίες τους, φοβούνται για τα παιδιά τους. Πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Πρέπει να μας ακούσει η Πολιτεία» είπε οργισμένη και συγκινημένη.
Διαβάστε ακόμη: Λήμνος: Εικόνες καταστροφής και 2 νεκροί από την κακοκαιρία - «Τρομάξαμε, όλα έγιναν σε 10 λεπτά»
«Η κατάσταση είναι φρίκη. Πρέπει η Πολιτεία να μας βοηθήσει, όχι στα λόγια πια, φτάνει. Όχι μόνο για ψήφο, φτάνει. Βγαίνω πρώτη φορά δημοσιογραφικά και λέω τέτοια πράγματα έχω αγανακτήσει. Επιτέλους, δείτε μας» είπε με δάκρυα στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη που «βγαίνει έτσι» στον αέρα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 02:10'
- Λατινοπούλου: «Ντροπή που χρηματοδοτεί η χώρα μας για να βγάζει μαύρη Ελένη»
- Ρέθυμνο: O καπετάνιος - ήρωας που έσωσε εγκλωβισμένους την ώρα της φωτιάς
- Η τραγική ιστορία του Ανέστου Δελιά του μοναδικού μεγάλου ρεμπέτη που πέθανε από ηρωίνη
- Τούνη: «Παραλίγο να χάσω το μάτι μου στη Μύκονο» - Το μπλέξιμο με τους μπράβους του ΜακΚόναχι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.